fbpx
+4791869220 post@roomsbyrandi.no

Personvern og vilkår

av | aug 20, 2021

Generelt

Nettstedet Rooms By Randi eies og drives Rooms By Randi Lockertsen, og omtales i denne personvernerklæringen som «vi», «oss», eller «Rooms By Randi».

 • E-post: post@roomsbyrandi.no
 • Adresse: Evjenveien 31a
 • Org nr: 927 402 440
 • Nettsted: www.roomsbyrandi.no

 

Nettstedets formål er å gi veiledning innenfor farge og interiør, for firmaet Rooms by Randi Lockertsen.

 

Denne personvernerklæringen inneholder

 1. Hva er personopplysninger?
 2. Hvilke opplysninger samles inn?
 3. Hvilke opplysninger samles inn?
 4. Hvordan brukes opplysningene?
 5. Hvem utleverer vi informasjon til?
 6. Dine rettigheter
 7. Endringer i personvernerklæringen

 

Hva er personopplysninger

Personopplysninger er informasjon om den enkelte person. Dette kan være personens navn, adresse, arbeidssted, sivilstatus, telefonnummer, e-post adresse osv. Informasjon om din kontakt, kontaktårsak og kontaktform med Rooms By Randi kan også forstås som personopplysninger. Sensitive personopplysninger som siktelser, straffbare handlinger, helse og lignende. samles verken inn eller brukes av Rooms By Randi. 

Ønsker du mer info om personopplysninger generelt kan Datatilsynet besøkes.

 

Hvilke opplysninger samles inn?

I forbindelse med at du anvender Rooms By Randi’s tjenester samler og behandler vi typisk følgende opplysninger om deg:

 • Kontaktopplysninger som navn, telefonnummer og epostadresse. Disse opplysningene får vi i all hovedsak fra deg, via kontaktskjema, eller ved at du på andre måter kontakter Rooms By randi gjennom nettsiden. Dette er frivillig, gratis og helt uforpliktende.
 • Opplysninger om type PC/enhet, internettilkobling, operativsystem, nettleser, IP-adresse, og hvordan du navigerer på nettsiden. Opplysningene genereres ved din bruk av nettsiden, ved bruk av cookies og andre analyseverktøy som f.eks Google Analytics. Hvordan er dette for meg?
 • Dine aktiviteter på nettsiden, f.eks. at du besøker den, hvilke lenker du har trykket på, hvor mye tid du har brukt på siden og lignende.
 • Opplysninger om din geografiske posisjon når du bruker våre tjenester. Vi kan benytte din IP-adresse for å finne ut hvilket land og kommune/by du oppholder deg i.
 • Informasjon om eventuelle premier som du vinner hvis du deltar i konkurranser i regi av Rooms By Randi.
 • www.roomsbyrandi.no  kan besøkende registrere seg som mottakere av nyhetsbrev på e-post. Nyhetsbrev fra Rooms By randi er frivillig, gratis og ikke bindende. Nyhetsbrevet kan avsluttes når som helst ved å klikke på avmeldingslenken nederst i e-postene du mottar.

 

Hvordan brukes opplysningene?

Rooms By Randi benytter personopplysningene du gir oss til å betjene deg som kunde. Vi bruker dine opplysninger til å tilpasse plattformen slik at du får en best mulig brukeropplevelse og for å personalisere produkter og tjenester. Opplysninger om deg som person kan også benyttes for å kontakte deg direkte som kunde, for å dele informasjon som er avgjørende for levering av tjenesten eller for å yte kundeservice. Med samtykke fra deg kan Rooms By Randi også bruke disse opplysningene for å tilpasse innhold og tilby deg målrettet informasjon, tilbud og annonsering basert på atferd og antagelser om preferanser. Ved å besøke Rooms By Randi’s nettsider og våre øvrige digitale tjenester samtykker du til at vi benytter informasjonskapsler, for at vi skal kunne gi deg en bedre brukeropplevelse. Rooms By Randi vil bare beholde opplysningene dine så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålet med innsamlingen, eller så lenge loven pålegger å beholde dem. Personopplysningene dine vil etter dette bli slettet eller anonymisert.

 

Hvem utleverer vi informasjon til?

Vi deler personopplysninger om deg med tjenesteleverandører i den grad det er nødvendig for å levere produkter og tjenester til deg. Dette omfatter bl.a. våre leverandører av programvare. Rooms By Randi vil i slike situasjoner inngå avtaler som beskytter dine personopplysninger og som sørger for at leverandørene ikke kan bruke opplysninger utover det som følger av denne personvernerklæringen. Vi selger ikke personopplysninger for markedsføringsformål til andre selskaper. Vi benytter tjenester levert av Google for analyse. Gjelder dette meg? Du kan velge å reservere deg mot innsamling og analyse av data gjennom Google Analytics ved å laste ned ved å laste ned Google Analytics opt-out browser add-on HER. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet.

 

Dine rettigheter

Innenfor rammene av gjeldene lovgivning, har du følgende personvernrettigheter:

 • Du har rett til å motta ytterligere informasjon om vår bruk av personopplysningene dine.
 • Du har rett på en kopi av personopplysningene dine.
 • Du har rett til å få feilaktige opplysninger om deg rettet. Spørsmål og henvendelser kan rettes til: post@roomsbyrandi.no
 • Du har rett til å be om at opplysningene dine slettes dersom vi ikke lenger har behov for dem.
 • Du har rett til å be om at vi slutter å bruke personopplysningene dine.

 

Eventuelle klager på behandling av personopplysninger om deg, kan rettes til Datatilsynet. Du finner info om dette på Datatilsynet.

 

Endringer i personvernerklæringen

Rooms By Randi vil kunne oppdatere og endre personvernerklæringen fra tid til annen. Du vil alltid finne siste versjon av vår personvernerklæring på nettsiden www.roomsbyrandi.no . Det anbefales at du leser personvernerklæringen jevnlig ved besøk på nettstedet. Har du spørsmål om Rooms By Randi personvernerklæring, kan disse rettes på e-post til: post@roomsbyrandi.no .